Shrek 4d adventure universal studios singapore online booking ticket 3

Pakej B: one day pass Universal Studios Singapore (USS) – RM165 (kid) RM190 (adult)

PROMOSI PROMOSI!

UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE (USS) PASS UNTUK 1 HARI

Tarikh trip: bebas

Dewasa (adult)

Harga biasa:  RM245

Harga promosi: RM190

Kanak-kanak (Kids)

Harga biasa: RM195

Harga promosi: RM170

Pakej termasuk:

  • PASS 1 HARI USS (Tiket)

Untuk order whatapss/sms jumlah tiket dan tarikh pergi ke  012-725 5915 (aishah). Terima kasih

Advertisements

25 comments on “Pakej B: one day pass Universal Studios Singapore (USS) – RM165 (kid) RM190 (adult)

  1. Pingback: Promosi Pakej Murah ke Universal Studios Singapore (USS) | Universal Studios Singapore Online Booking

  2. Salam. Sy beli tiket ni utk 3org. Tapi still belum terima email lagi hari ni utk tiket tu. Malam nti nak fly dah. Takut takde internet nk receive email kalau lmbat sgt. Sy beli dgn Wan (dah whatsapp tapi belum reply lagi) TQ.

  3. Salam,
    Saya bercadang hendak pergi bulan disember 2015 nanti. Bagaimana kalau saya ingin beli tiket express unlimited ride USS. Berapa jumlah yg perlu saya bayar bagi 1 tiket utk dewasa dan 1 tiket masuk utk kanak2?
    Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s